Banner Banner Banner

Vacatures

Client Success Consultant
Amsterdam
Sportmedewerker
West Nederland
Financieel administratief medewerker sport
Den Haag
Beeldredacteur Sport
Hilversum

Fulltime studiomanager Zeist

Organisatie:
Jimm-e
Plaats:
Zeist
Branche:
Fitnessbranche
Functiegroep:
Vestigingsmanager/Bedrijfsleider
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
09-11-2019

Fulltime studiomanager Zeist

Vanaf november gaat Jimm-e Nederland veroveren met een revolutionaire manier van sporten. Wil jij deel uitmaken van een innovatieve en snelgroeiende sportketen? Ben je georganiseerd, vlot en energiek? Join Jimm-e!

Functieomschrijving

Jouw Jimm-e job
Als studiomanager ben je verantwoordelijk voor het succes van onze club in Zeist. Naast je taken als manager, zal je vooral op de vloer met jouw klanten aan de slag gaan. Zij komen wekelijks langs voor een korte, maar intensieve training. Je begeleidt de trainingen en geeft advies over oefeningen en een gezonde levensstijl. Je traint maximaal twee mensen tegelijk; daardoor kun je échte aandacht geven aan jouw klanten. Je zorgt ervoor dat iedere klant met een glimlach en vol energie de club verlaat.

Wat betekent sporten bij Jimm-e?
Jimm-e is een revolutionaire manier van sporten, gebaseerd op EMS training. EMS is de afkorting voor Elektro Muscle Stimulation. Dit is een vorm van trainen die al tientallen jaren ingezet wordt binnen de revalidatie en topsport. Dankzij subtiele, elektronische impulsen train je met extra weerstand. Daardoor staat een training van 20 minuten gelijk aan 3 uur krachttraining in de sportschool. De impulsen worden afgegeven door een soepel zittend pak.

Functie-eisen

Past Jimm-e bij jou?
Ben jij energiek en vind je het leuk om mensen te helpen met het halen van hun doelstellingen? We zoeken een fulltime studiomanager voor onze club in Zeist met goede sociale en communicatieve vaardigheden. Ervaring in de sport als instructeur, trainer of clubmanager is een pré, maar niet vereist. Je krijgt een uitgebreide interne opleiding, dus je bent ook welkom om te reageren als geen (recente) werkervaring hebt.

✔ Interne opleiding over functioneel trainen, voeding en management;
✔ Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
✔ Marktconform salaris;
✔ Aantrekkelijke winstdeling;
✔ Flexibel rooster, je kan overdag en in de avond werken;
✔ Gratis sporten bij Jimm-e.

Banner Banner Banner Banner