Banner Banner Banner

Vacatures

Eventmanager
Beekbergen
Sportbuurtwerker
Zaanstad
Communicatie stage
Toezichthouder (tot september 2019)
Almelo

Projectcoördinator / JOGG regisseur gemeente Haarlemmermeer

Organisatie:
Team Sportservice
Plaats:
Hoofddorp
Werkgebied:
Haarlemmermeer
Branche:
Sportservice bureaus
Functiegroep:
Projectmedewerker/Projectmanager
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
8 tot 16 uur
Einddatum Vacature:
23-06-2019

Projectcoördinator / JOGG regisseur gemeente Haarlemmermeer

Team Sportservice Haarlemmermeer is per 1 september 2019 op zoek naar een energieke en enthousiaste collega voor de functie:

 

Projectcoördinator / JOGG regisseur gemeente Haarlemmermeer

14 uur per week

 

Dit ga je doen

Om de aanpak Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) in de gemeente Haarlemmermeer vorm te geven, zoeken wij een enthousiaste JOGG-regisseur. De JOGG-regisseur verbindt partijen (maatschappelijke organisaties, bedrijfsleven en gemeente) die bijdragen aan het doel van JOGG: een gezonde jeugd in de Haarlemmermeer. Het is van belang dat er een beweging op gang wordt gebracht waarbij samenwerking en samenhang voorop staan zodat de gewenste resultaten worden bereikt. De regisseur is degene die partijen bij elkaar brengt, verbindingen legt, stimuleert en enthousiasmeert.

In de rol van regisseur ben je verantwoordelijk voor schrijven van het plan van aanpak en bewaken van de uitvoering hiervan. Daarnaast zorg je ervoor dat interventies, die reeds plaatsvinden in de wijk en die een bijdrage leveren aan de JOGG-doelen, voortgezet worden onder de JOGG-paraplu. Je zorgt tevens voor de communicatie over JOGG en stemt dit af met de communicatieafdeling van de gemeente Haarlemmermeer. Om de contacten met de gemeente snel te laten verlopen zit je één dagdeel op het gemeentehuis van Haarlemmermeer. De andere dagen werk je op het kantoor van Team Sportservice Haarlemmermeer, voor zover je natuurlijk niet buiten de deur bent om jouw verbindende taken te vervullen.

Waar kom je terecht

Team Sportservice is het lokale sportloket voor diverse gemeenten. Onze taak is het informeren, adviseren en begeleiden van mensen op het gebied van sport en bewegen in combinatie met een duidelijke visie op een gezonde levensstijl en Sociaal Domein. Onze missie?! Alle inwoners van de genoemde gemeenten tot een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en een goed gevoel laten ervaren in sport en bewegen. Hierdoor vergroten en versterken we tegelijkertijd het sociale netwerk en de onderlinge maatschappelijke betrokkenheid. Concreet doen wij dit door:

  • kinderen in het basisonderwijs goede lessen bewegingsonderwijs te bieden
  • sport, bewegen en een gezonde levensstijl te stimuleren in de wijk door samen te werken met scholen, verenigingen en andere partners
  • sportverenigingen te versterken met ons advies op beleid

Binnen Team Sportservice zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. De Team Sportservice Academy biedt workshops en opleidingen op het gebied van kennis en competenties. Daarnaast leer je natuurlijk veel in de praktijk en zijn collega’s altijd bereid om te helpen. Collegialiteit binnen Team Sportservice is een vanzelfsprekendheid. Naast het werk wordt ook samen gesport in de vorm van bootcamp groepen, bedrijfstennis, gezamenlijke deelname aan hardloopevenementen etc. En op verschillende kantoren wordt regelmatig een borrel georganiseerd om elkaar ook op een andere manier te leren kennen.

Dit breng jij mee

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding. Je bent een verbinder die in staat is om verschillende niveaus met elkaar in contact te brengen; van uitvoerders in de wijk tot bestuurders op gemeentelijk niveau. Je bent vernieuwend, niet bang om buiten de gebaande paden te treden, maar je hebt ook oog voor de bestaande structuren en kan deze benutten en versterken. In onze organisatie is een ondernemende instelling een kernwaarde. Voor werken buiten de kantooruren draai jij je hand niet om, flexibiliteit is voor jou een vanzelfsprekendheid. Je beschikt over een auto, hebt kennis van de regio en bent bij voorkeur hierin woonachtig.

Wij samen

Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je graag als nieuwe collega. Behalve een baan die er toe doet, kom je in een organisatie die sport en bewegen stimuleert en daarmee harten sneller doet kloppen. Je start met een tijdelijk contract voor 14 uur per week van 1 september 2018 tot en met 31 december 2019. Bij gebleken geschiktheid en continuering van de opdracht behoort verlenging tot de mogelijkheden. Wat betreft arbeidsvoorwaarden val je onder de cao Sport en is de functie ingedeeld in schaal 9 (hoogte van het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 2.850).

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie? Dan nodigen we je uit om te solliciteren via onze website. Als je inhoudelijk vragen hebt over de functie, kan je contact opnemen met Celine van Loe van Team Sportservice Haarlemmermeer via telefoonnummer 023-2055500.

Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst. Interne kandidaten krijgen voorrang. De uiterste reactiedatum is 23 juni 2019. De eerste gesprekken zullen plaats vinden in week 27 en/of 28.


Een VOG en referentiecheck maakt deel uit van de selectieprocedure.

Banner Banner Banner Banner