Banner Banner Banner

Vacatures

Financieel medewerker KNZB
Midden Nederland
Junior sport en retail management- Amsterdam
Amsterdam
Junior sport en retail management- Zuid-Holland
Rotterdam
Junior sport en retail management - Limburg
Zuid Limburg

Sportief medewerker bij Decathlon!

Organisatie:
Decathlon Utrecht
Plaats:
Utrecht
Werkgebied:
Utrecht
Branche:
Sportretail
Functiegroep:
Winkelpersoneel
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Student
Dienstverband:
Bijbaan
Uren:
in overleg/divers
Einddatum Vacature:
31-07-2019

Sportief medewerker bij Decathlon!

Decathlon zoekt versterking voor team Utrecht! Naar verwachting openen wij eind 2019 onze deuren in het centrum na de succesvolle opening in The Wall. Wij willen onze passie voor sport graag delen met de Utrechters. We willen sport écht toegankelijk maken door iedereen de mogelijkheid te bieden via Decathlon te gaan sporten of een nieuwe sport te ontdekken. 

Dit doen wij door zowel online als in onze winkels een zo compleet mogelijk aanbod van sportartikelen neer te zetten. Naast sportartikelen focust Decathlon zich ook op sportactiviteiten, events en/of samenwerkingen met lokale partners. 

Heb jij een grote passie voor sport en maak je jouw sport graag nóg toegankelijker in de regio Utrecht? Ben je daarnaast op zoek naar een (bij)baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Lees dan gauw verder! 

JOUW JOB ALS SPORTIEF MEDEWERKER

Als sportief medewerker start je in ons Decathlon filiaal in winkelcentrum 'The Wall'. Je vertelt vanuit jouw passie voor sport graag alles over onze producten. Daarnaast zorg je dat de sporters onze producten gemakkelijk kunnen vinden door de indeling, de voorraad en netheid van de producten continu te blijven verbeteren. Zo laat je iedere sporter met een grote smile onze winkel verlaten om zijn of haar sport te kunnen beoefenen! 

Zodra onze winkel in het centrum haar deuren opent, bepalen we in overleg in welke van de twee winkels in Utrecht je vast aan de slag gaat!  

WIE BEN JIJ?

 • Sportief: de belangrijkste kernwaarde van ons bedrijf. Het doel is dat jij je passie voor sport kunt delen met je collega’s en de lokale sporters.
 • Servicegericht: je hebt een passie voor service en tovert graag een smile op de gezichten van onze sport gebruikers!
 • Een échte teamplayer: wij werken met een hecht team van passiesporters. Het is belangrijk dat je graag samenwerkt om iedere dag nét dat stapje beter te worden.
 • Verantwoordelijk: jij bent verantwoordelijk voor de prestaties van jouw sport en helpt daarnaast graag je collega's met het ontwikkelen van hun strategie.
 • Praktijkgericht: jij houdt van aanpakken en bent niet te beroerd om keihard mee te helpen in de winkel met allerlei dagelijkse bezigheden.

WAT BIEDEN WIJ?

 • Een afwisselende job waarbij je veel met andere sporters in contact bent!
 • Een energieke werkomgeving waar iedereen zijn of haar passie voor sport deelt.
 • Zowel nationale als internationale doorgroeimogelijkheden(>300 verschillende functies).
 • Een marktconform salaris volgens de CAO fashion, sport & lifestyle, reiskostenvergoeding, een intern opleidingstraject en een aandeelhoudersregeling.
 • 25% korting op producten van onze passiemerken. 

PRAKTISCHE ZAKEN

 • Je bent minimaal 1 dag in het weekend beschikbaar (en eventueel een avond). 
 •  Aantal werkuren in overleg te bepalen (5-38 uur mogelijk). 
 •  Startdatum in overleg te bepalen.  Bij voorkeur start in juni. 

 

Wil jij ons Decathlon team komen versterken en helpen om sport voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken? Solliciteer dan snel via onderstaande link!

Banner Banner Banner Banner