Banner Banner Banner

Vacatures

Assistent locatiemanager Amsterdam
Amsterdam
senior Jeugdsportco├Ârdinator voetbal
Den Haag
Teamleider Content & Creatie
rotterdam
vakleerkracht sport Zuid-Limburg
Zuid-Limburg

Combinatiefunctionaris gymsport

Organisatie:
Team Sportservice
Plaats:
Amsterdam
Branche:
Sportservice bureaus
Functiegroep:
Buurtsportcoach
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
8 tot 16 uur
Einddatum Vacature:
25-11-2018

Combinatiefunctionaris gymsport

Voor onze locatie in Amsterdam zijn wij per 1 januari 2019 op zoek naar een energieke en enthousiaste collega voor de functie:

Combinatiefunctionaris gymsport (m/v)
Regio Amsterdam
14 uur per week vanaf 1 januari 2019 voor een periode van 12 maanden, waarbij verlenging tot de mogelijkheden behoort

Waar kom je terecht?
Team Sportservice is het lokale sportloket voor diverse gemeenten. Onze taak is het informeren, adviseren en begeleiden van mensen op het gebied van sport en bewegen in combinatie met een duidelijke visie op een gezonde levensstijl en Sociaal Domein. Onze missie?! Alle inwoners van de gemeente tot een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en een goed gevoel laten ervaren in sport en bewegen. Hierdoor vergroten en versterken we tegelijkertijd het sociale netwerk en de onderlinge maatschappelijke betrokkenheid. Concreet doen wij dit door:

  • sport, bewegen en een gezonde levensstijl te stimuleren in een wijk of dorp door samen te werken met scholen, verenigingen, GGD en andere partners
  • sportverenigingen te versterken met ons advies op beleid
  • scholen ondersteunen om een sterke basis neer te zetten voor een leven lang bewegen en een gezonde leefstijl door advisering, kennis overdracht en activiteiten op en rond de school

Stichting Sportservice Amsterdam, onderdeel van Team Sportservice, is de werkgeversorganisatie voor combinatiefunctionarissen en buurtsportcoaches in Amsterdam. Deze functionarissen worden ingezet bij Amsterdamse sportverenigingen, op Amsterdamse scholen en op sportstimuleringstrajecten in de gemeente Amsterdam.

Dit ga je doen

Je bent als combinatiefunctionaris gymsport actief als verenigingsontwikkelaar bij diverse sportaanbieders in Amsterdam. In deze rol begeleid en adviseer je gymsportaanbieders zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot sterke en zelfstandige organisaties. We helpen sportaanbieders op thema’s als: Ledenwerving, trainers opleiden, vrijwilligers werven en sponsors binden. Jij zorgt als verbinder ook voor samenwerking tussen de gemeente Amsterdam en de gymsportaanbieders.

Ook geef je turnlessen tijdens de, door de gemeente Amsterdam georganiseerde, sportstimuleringsactiviteiten. Hierbij staat de plezierbeleving van de kinderen voorop. Op de scholen verzorg je kennismakingslessen om de jeugd te enthousiasmeren tot deelname aan naschoolse lessen. Deze lessen verzorg je zelfstandig, waarbij doorstroming naar de vereniging ook een van de doelen is. Iedere lessenreeks wordt afgesloten met een evenement, waar jij de leiding over hebt.

Dit breng je mee  

Je hebt minimaal een sport specifiek trainersdiploma op niveau 3 of bent in het bezit van een ALO-diploma. Qua competenties ben je een netwerker en verbinder, een echte teamplayer en kun je goed luisteren en doorvragen. Je bent laagdrempelig, stapt gemakkelijk op mensen af en verstaat de kunst van het enthousiasmeren en stimuleren. Behalve het technische gedeelte ben je ook in staat de filosofie van de gymsport op een speelse en enthousiaste manier over te brengen. Je bent iemand die zelfstandig te werk kan gaan, een coachende stijl heeft met natuurlijk overwicht. Je kent de organisatie rondom een gymsportvereniging en alles wat daarbij komt kijken.

Wij samen
Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuwe collega. Behalve een baan die er echt toe doet, kom je in een organisatie die sport en bewegen stimuleert en daarmee harten sneller doet kloppen. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid. Daarnaast heb je een nauwe samenwerking met je collega combinatiefunctionarissen, de leidinggevende van de combinatiefunctionarissen, de betreffende stadsdelen en de contactpersonen van de sportaanbieder.

Het contract gaat per 1 januari 2019 in en loopt voor een periode van 12 maanden, waarbij verlenging tot de mogelijkheden behoort. Wat betreft de arbeidsvoorwaarden val je in schaal 7 van de cao Sport waarbij het salaris afhankelijk is van opleiding en ervaring.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie, dan nodigen we je uit om te solliciteren via onze website. Heb je inhoudelijk vragen over de functie, neem dan contact op met Menno Garrett, leidinggevende Team Sportservice Amsterdam, telefoon 06 – 455 769 82.
Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst, interne kandidaten genieten voorrang. De uiterste reactiedatum van deze vacature is zondag 25 november 2018. Een VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Banner Banner Banner Banner