Banner Banner Banner

Vacatures

Assistent locatiemanager Amsterdam
Amsterdam
senior Jeugdsportcoördinator voetbal
Den Haag
Teamleider Content & Creatie
rotterdam
vakleerkracht sport Zuid-Limburg
Zuid-Limburg

Hoofddocent gymnastiek – Regio Amsterdam – 2018-2019

Organisatie:
Nationaal Bureau Sport Stimulering
Plaats:
Amsterdam
Branche:
Onderwijs
Functiegroep:
Docent Lichamelijke opvoeding
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
30-11-2018

Hoofddocent gymnastiek – Regio Amsterdam – 2018-2019

Wil jij als hoofddocent beginnende gymdocenten de kneepjes van het vak leren en ze helpen tijdens de start van hun carrière? Maar wil jij ook nog steeds graag voor de klas staan en de kinderen tijdens de gymles motorisch naar een hoger niveau tillen, door uitdagende en vernieuwende gymlessen aan te bieden? Dan is Sportdocent op zoek naar jou!
Sportdocent heeft een poule met gymdocenten die door het hele land gymlessen verzorgen. Dit doen zij in het primair, voortgezet en speciaal onderwijs. De focusgebieden van Sportdocent zijn Utrecht, Amsterdam, Eindhoven en Den Haag.

WAT ZIJN JE TAKEN ALS HOOFDDOCENT?

Als hoofddocent zet jij je in om de gymdocenten zo goed mogelijk te begeleiden. Dit doe je door jaarplanningen en incidentenrapportages te maken, gymlessen te bezoeken, tussentijdse beoordelingen te houden, feedback te geven op lesvoorbereidingen en workshops en bijscholingen te organiseren, zodat de docenten zich verder kunnen ontwikkelen.
Daarnaast sta je zelf ook in de zaal en ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en verzorgen van gedifferentieerde gymlessen bij twee verschillende basisscholen, met verschillende achtergronden.

WELKE HOOFDDOCENT ZOEKEN WIJ?

De voorwaarde om te reageren op deze vacature is dat je in het bezit bent van een afgeronde opleiding (ALO) tot gymdocent met eerstegraads lesbevoegdheid en wij vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aan. Tevens beschik je over wat ervaring voor de klas en vind je het leuk om jonge docenten te begeleiden in de eerste stappen van hun carrière.

WAT BIEDT SPORTDOCENT?

Bij Sportdocent ben je, als aanvoerder samen met twee andere hoofddocenten (regio Zuid en Midden), de schakel tussen kantoor en de praktijk. Je krijgt de mogelijkheid om met een groep jonge, enthousiaste gymdocenten te werken en hen verder te helpen bij de start van hun carrière. Daarnaast sta je ook zelf lekker voor de klas in verschillende typen onderwijs. Het gaat om een beginnende, aansturende functie binnen de vaksectie van Sportdocent.

Het betreft een tijdelijke aanstelling van 36 uur per week, waarvan 6 uur aan overhead werkzaamheden, ingaande per 1 november of 1 december 2018 tot het einde van het schooljaar. Doordat dit de opstartfase van deze functie is, vindt er richting het nieuwe schooljaar een evaluatie plaats.

Woon jij in de buurt van Amsterdam en wil jij aan de slag als hoofddocent? Upload dan snel je cv en motivatiebrief via https://www.sportdocent.nu/vacatures/hoofddocent-gymnastiek-regio-amsterdam-2018-2019/

Banner Banner Banner Banner