Banner Banner Banner

Vacatures

Communicatie- en Verenigings coördinator
Amstelveen
Medewerker Personeels- en salarisadministratie
Arnhem
Consulent Verenigingsondersteuning
Arnhem
Teamleider Techniek & Beheer
Arnhem

Gewichtsconsulent

Organisatie:
NTI
Opleiding:
Gewichtsconsulent
Plaats:
Thuisstudie
Niveau:
Trainingen/cursussen
Website:
http://www.shortly.nl/oft

Gewichtsconsulent

Met de opleiding Gewichtsconsulent van het NTI leer je alles over gezonde voeding

Wil je graag mensen begeleiden om van hun overgewicht af te komen? Met de opleiding Gewichtsconsulent van het NTI leer je alle fijne kneepjes van het vak. Overgewicht is een steeds groter probleem aan het worden. Het aantal mensen met overgewicht neemt namelijk nog steeds toe. Als gewichtsconsulent kun je je clienten begeleiden naar een gezond gewicht. Je weet immers dat naast gezonde voeding ook voldoende beweging van belang is. Start vandaag met de beroepsopleiding Gewichtsconsulent van het NTI.

Start je eigen praktijk

Na afloop van de opleiding Gewichtsconsulent kun je aan de slag als gewichtsconsulent. Je bent in staat je eigen praktijk te starten en kunt als zelfstandig gewichtsconsulent werken.

Nieuw: Gewichtsconsulent Klassikaal

Wil jij de cursus Gewichtsconsulent volgen? Maar heb je behoefte aan net dat beetje extra begeleiding? Dan is de cursus Gewichtsconsulent Klassikaal voor jou de beste keuze! Met de klassikale opleiding heb je de mogelijkheid om op verschillende locaties in Nederland les te volgen in kleine groepen op een vaste dag in de week. Lees hier meer over Gewichtsconsulent Klassikaal.

Banner Banner Banner Banner