Banner Banner Banner

Vacatures

E-mail & Campagne Marketeer
Rotterdam
Fitness instructeur
Utrecht
Communicatie- en Marketingspecialist
Schiedam
Reserveringsmedewerker / financiƫle administratie
Amersfoort

Communicatie- en Marketingspecialist

Organisatie:
Team Sportservice
Plaats:
Schiedam
Branche:
Sportservice bureaus
Functiegroep:
Communicatie & PR medewerker
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
24 tot 32 uur
Einddatum Vacature:
04-11-2018

Communicatie- en Marketingspecialist

Wegens uitbreiding van werkzaamheden is Team Sportservice Zuid-Holland voor de locatie Schiedam per direct op zoek naar een energieke en enthousiaste collega voor de functie:

Communicatie & Marketing specialist (m/v)

voor 32 uur per week

Locatie: Schiedam

Waar kom je terecht?

In de gemeente Schiedam wordt een impuls gegeven om een actieve, sportieve, gezonde en culturele leefstijl te bereiken onder alle inwoners. De gemeente Schiedam, Team Sportservice en diverse lokale organisaties hebben een samenwerking opgezet onder de naam “Lekker Bezig Schiedam”.
“Lekker Bezig” is er voor alle Schiedammers. Zij delen het plezier van bewegen, sport en cultuur. Ze voelen zich fit en gezond en kunnen hun energie kwijt. De stad gaat erop vooruit. Schiedammers doen mee, horen er bij en zijn trots op hun stad. Lekker bezig!

Binnen Team Sportservice zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. De Team Sportservice Academy biedt workshops en opleidingen op het gebied van kennis en competenties. Daarnaast leer je natuurlijk veel in de praktijk en zijn collega’s altijd bereid om te helpen. Collegialiteit binnen Team Sportservice is een vanzelfsprekendheid. Naast het werk wordt er door medewerkers van Team Sportservice ook samen gesport in de vorm van bootcamp groepen, bedrijfstennis, gezamenlijke deelname aan hardloopevenementen etc. En op verschillende kantoren wordt regelmatig een borrel georganiseerd om elkaar ook op een andere manier te leren kennen.

Dit ga je doen

Je maakt het marketing- & communicatieplan (campagnes/acties, nieuwsbrieven, social media, website etc.) en zorgt voor de uitvoering hiervan. Onderdeel hiervan is ook het (door)ontwikkelen en bewaken van logo en huisstijl. Je bent zeer goed op de hoogte van de inzet van bestaande en nieuwe communicatiemiddelen, waarbij social media een belangrijke rol spelen. Je hebt een pro-actieve houding en haalt het nieuws op bij je collega’s en uit de stad.

De communicatie is gericht op zowel structurele activiteiten als project- en eventcommunicatie. Je zorgt voor monitoring van de inzet van alle communicatiemiddelen en maakt op basis hiervan nieuwe plannen. Je schrijft en redigeert allerlei soorten teksten (zowel online als offline).

Als marketing & communicatie specialist creëer je meer beleving en zichtbaarheid. “Lekker Bezig” moet nóg bekender worden in de stad. Je bent een denker en een doener, creëert en deelt verhalen van Schiedammers die blij en gelukkig worden door bewegen en sport. Successen vieren en beleven we samen en dat mag iedereen in Schiedam zien en horen.

Via een (digitale) marketing & communicatie strategie willen we alle inwoners bereiken, inspireren én activeren.

Dit breng jij mee

Je bent een pionier, werkt praktisch en resultaatgericht vanuit een samenwerkingsgerichte aanpak. Je bent een proactieve, flexibele en communicatieve persoonlijkheid, die goed zelfstandig kan werken, over de nodige creativiteit beschikt en de sport op een enthousiaste wijze overbrengt.

 

Je beschikt over minimaal een HBO opleiding richting communicatie/marketing. Je hebt passie voor het schrijven van goede commerciële (web)teksten en hebt aantoonbare ervaring met social media en ondersteunende softwarepakketten. Uiteraard is kennis, ervaring en affiniteit met bewegen en sporten is een belangrijke voorwaarde.

Wij samen

Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je graag als nieuwe collega bij Team Sportservice Zuid-Holland. Behalve een baan die er toe doet, kom je in een organisatie die sport en bewegen stimuleert en daarmee harten sneller doet kloppen. Je start per 1 januari 2019 (als het mogelijk is eerder) met een tijdelijk contract van twaalf maanden voor 32 uur per week. Bij gebleken geschiktheid en continuering van de opdracht behoort verlenging tot de mogelijkheden. Wat betreft arbeidsvoorwaarden val je onder de cao Sport en is de functie ingedeeld in schaal 8 (afhankelijk van opleiding en ervaring).

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie? Dan nodigen we je uit om te solliciteren via onze website. Als je inhoudelijk vragen hebt over de functie, kan je contact opnemen met Lia Paasse van Team Sportservice Zuid-Holland via telefoonnummer 06-41247419.

Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst. Interne kandidaten krijgen voorrang. De uiterste reactiedatum is 4 november 2018. De sollicitatiegesprekken vinden plaats tussen 8 en 15  november.

Een referentiecheck maakt deel uit van de selectieprocedure.

Banner Banner Banner