Banner Banner Banner

Vacatures

E-mail & Campagne Marketeer
Rotterdam
Fitness instructeur
Utrecht
Communicatie- en Marketingspecialist
Schiedam
Reserveringsmedewerker / financiƫle administratie
Amersfoort

Combinatiefunctionaris Badminton

Organisatie:
Team Sportservice
Plaats:
Amsterdam
Werkgebied:
Amsterdam
Branche:
Sportservice bureaus
Functiegroep:
Buurtsportcoach
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
16 tot 24 uur
Einddatum Vacature:
28-10-2018

Combinatiefunctionaris Badminton

Voor onze locatie in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een energieke en enthousiaste collega voor de functie:

Combinatiefunctionaris badminton
18 uur per week per direct tot en met 31 juli 2019

Locatie: Amsterdam

Waar kom je terecht?

Team Sportservice is het lokale sportloket voor diverse gemeenten. Onze taak is het informeren, adviseren en begeleiden van mensen op het gebied van sport en bewegen in combinatie met een duidelijke visie op een gezonde levensstijl en Sociaal Domein. Onze missie?! Alle inwoners van de gemeente tot een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en een goed gevoel laten ervaren in sport en bewegen. Hierdoor vergroten en versterken we tegelijkertijd het sociale netwerk en de onderlinge maatschappelijke betrokkenheid. Concreet doen wij dit door:

  • sport, bewegen en een gezonde levensstijl te stimuleren in een wijk of dorp door samen te werken met scholen, verenigingen, GGD en andere partners
  • sportverenigingen te versterken met ons advies op beleid
  • scholen ondersteunen om een sterke basis neer te zetten voor een leven lang bewegen en een gezonde leefstijl door advisering, kennis overdracht en activiteiten op en rond de school

Stichting Sportservice Amsterdam, onderdeel van Team Sportservice, is de werkgeversorganisatie voor combinatiefunctionarissen en buurtsportcoaches in Amsterdam. Deze functionarissen worden ingezet bij Amsterdamse sportverenigingen, op Amsterdamse scholen en op sportstimuleringstrajecten in de gemeente Amsterdam.

Dit ga je doen

Je bent als combinatiefunctionaris Badminton actief als ontwikkelaar van één of meerdere badminton aanbieders in Amsterdam. In deze rol ondersteun en adviseer je de betreffende sportaanbieder(s) bij het ontwikkelen van een methodiek om de ledenwerving structureel te verbeteren en de huidige jeugdleden te behouden.

 

Daarnaast geef je badmintonlessen op de door de gemeente georganiseerde sportstimuleringsactiviteiten. Hierbij staat de plezierbeleving van de kinderen voorop. Op de scholen verzorg je kennismakingslessen om de leerlingen te enthousiasmeren tot deelname aan de naschoolse lessen en activiteiten bij de sportaanbieders. Deze lessen verzorg je zelfstandig, waarbij uiteindelijk doorstroming naar de sportaanbieders ook een van de doelen is.

Dit breng jij mee

Je hebt een ALO diploma en/of CIOS/ROC Sport en Bewegen en/of een trainersdiploma niveau 3 in het Badminton. Qua competenties ben je een netwerker en verbinder, een echte teamplayer en kun je goed luisteren en doorvragen. Je bent laagdrempelig, stapt gemakkelijk op mensen af en verstaat de kunst van het verleiden, enthousiasmeren en stimuleren. Behalve het technische gedeelte ben je ook in staat de filosofie van Badminton op een speelse en enthousiaste manier over te brengen. Je bent iemand die zelfstandig te werk kan gaan, een coachende stijl heeft met natuurlijk overwicht. Je hebt ervaring met het verenigingsleven en alles wat daarbij komt kijken.

Wij samen

Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuwe collega. Behalve een baan die er echt toe doet, kom je in een organisatie die sport en bewegen stimuleert en daarmee harten sneller doet kloppen. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid. Daarnaast heb je een samenwerking met je collega combinatiefunctionarissen, je leidinggevende en de betreffende stadsdelen.

Het contract gaat per direct en loopt tot 31 juli 2019. Wat betreft arbeidsvoorwaarden val je onder de cao Sport waarbij het salaris afhankelijk is van opleiding en ervaring.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie, dan nodigen we je uit om te solliciteren via onze website. Heb je inhoudelijk vragen over de functie, neem dan contact op met Sanne van der Peet, Stichting Sportservice Amsterdam via combifuncties@amsterdam.nl . Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst, interne kandidaten genieten voorrang.

 

De sluitingsdatum van deze vacature is 29 oktober 2018 waarbij de sollicitatiegesprekken gevoerd zullen worden op 2 en 6 november.

Banner Banner Banner