Banner Banner Banner

Vacatures

E-mail & Campagne Marketeer
Rotterdam
Fitness instructeur
Utrecht
Communicatie- en Marketingspecialist
Schiedam
Reserveringsmedewerker / financiƫle administratie
Amersfoort

Multisport trainer/docent - 0,8 fte

Organisatie:
SportUnie
Plaats:
Utrecht
Werkgebied:
Midden Nederland
Branche:
Overig
Functiegroep:
Bewegingsagoog
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Vast
Uren:
24 tot 32 uur
Einddatum Vacature:
31-10-2018

Multisport trainer/docent - 0,8 fte

Wil jij echt wat bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Niet zomaar een beweegles geven, maar een les waarin apeleuke multisport voorop staat en je kinderen het plezier in bewegen laat ervaren? Dan zoeken wij jou! 

Wat ga je doen?

Je gaat Monkey Moves Multisport concept les geven op verschillende kinderdagverblijven voor kinderen in de leeftijd van 1,5 t/m 9 jaar. Daarnaast ben je inzetbaar voor onze particuliere lessen en eventuele kinderfeestjes.

Je zal op verschillende locaties les geven, waarin er soms aanspraak op jouw creativiteit wordt gemaakt betreffende de ruimte waar de les wordt gegeven. Veelal maken we ook gebruik van gemeentelijke gymzalen.

Maar wat is een Monkey Moves Multisport les eigenlijk?

Bij Monkey Moves geven we niet zomaar een beweegles. We noemen onze lessen gerust bijzonder. Omdat we geloven dat nét dat beetje extra een heel groot verschil kan maken. Onze lessen zijn gebaseerd op de wetenschap en hebben als één van de doelen om bij te dragen aan de motorische ontwikkeling van ieder kind. Maar bovenal willen we kinderen iedere les een beleving meegeven. Niet zomaar lekker bewegen, maar een jungle vol vaardigheden ontdekken waarin plezier voorop staat! Onze lessen zijn opgebouwd uit de 11 populairste sporten van Nederland, waarbij kinderen van elke sport even kunnen proeven. Zo kan ieder kind zijn eigen talenten en krachten ontdekken en een goede dosis zelfvertrouwen ontwikkelen wat ieder kind verdient.

Wie ben jij ?

Je hebt een afgeronde Cios, Sport en Bewegen, SPH, SPW, Sociaal dienstverlening, Maatschappelijk werk, verpleegkunde of Pedagogiek afgerond. Daarnaast kun je een VOG toegekend krijgen. Je bent enthousiast, hebt ook affiniteit met het jongere kind en houdt van afwisseling en uitdaging.

Wat bieden wij jou?

  • Een marktconform salaris.
  • Een uitdagende en afwisselende baan in een leuk team
  • Werken met een vernieuwend concept
  • Extra trainingen en bijscholingen aan de Multisport Academy
  • 0,8 FTE, minder beschikbaar in overleg

Waar en wanneer?

We vervullen opdrachten in meerdere regio’s. Momenteel zijn we op zoek naar 2 kandidaten uit de regio, het Gooi, Amsterdam-Noord en Omgeving Utrecht.

Dagen/dagdelen:

Maandag middag, di middag, do middag, vrijdag hele dag, en zaterdagochtend = 4 dagen 

Pak jij deze kans? 

Solliciteer dan voor 25 oktober 2018 

 

Solliciteer Nu

 

Banner Banner Banner