Banner Banner Banner

Vacatures

E-mail & Campagne Marketeer
Rotterdam
Fitness instructeur
Utrecht
Communicatie- en Marketingspecialist
Schiedam
Reserveringsmedewerker / financiƫle administratie
Amersfoort

Franchiseondernemer fit20

Organisatie:
Fit20
Plaats:
Utrecht
Werkgebied:
Heel Nederland
Branche:
Fitnessbranche
Functiegroep:
Vestigingsmanager/Bedrijfsleider
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Directie
Dienstverband:
Freelance/zelfstandig
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
31-10-2018

Franchiseondernemer fit20

Wil jij voor jezelf beginnen en je toekomst in eigen handen nemen? fit20 is een internationale en innovatieve franchiseformule van Nederlandse bodem. Veel franchiseondernemers gingen jou voor. Je hebt belangstelling voor gezondheid, bewegen en sport. Je houdt van mensen en je wilt iets voor anderen betekenen. Het ondernemerschap lonkt maar je wilt dat ook weer niet helemaal alleen doen. En je wilt een aantrekkelijke financiële toekomst.

Welke ondersteuning biedt fit20 jou?
Onze formule is een transparante harde franchise. De innovatieve fit20 trainingsmethode heeft zich bewezen en als jij je die eigen maakt zal je dat aan je klant- en bedrijfsresultaten merken. Wij ondersteunen je op zoveel mogelijk gebieden zodat jij je volledig kunt richten op het vinden en binden van klanten en het ontwikkelen van je netwerk.

De fit20 Academy
Het opleidings- en expertisecentrum van fit20. Hier krijg je je blended (online & offline) opleiding, word je gecertificeerd en blijf je je capaciteiten verbeteren. Je leert alles over de fit20 formule en wat je daarvoor nodig hebt om succesvol te worden en te blijven.

Studio
Je succes begint vóórdat je studio open gaat. Wij helpen je daarom bij het vinden van de juiste locatie, de studio-inrichting, inkoopapparatuur en voorzien je van het draaiboek voor je opening. Daarna is er blijvende performance ondersteuning o.a. door regionale en landelijke franchiseondernemer bijeenkomsten.

Marketing
Marketing is een vak. Wij hebben een marketingplan voor je klaar en een starterspakket. Je krijgt een studio website en een template voor social media. Wij zorgen voor media-aandacht en leadgeneratie. Er is veel materiaal, dat makkelijk te bestellen is via een online portal. fit20 Support NL staat voor je klaar!

Administratie
Wij zorgen voor je ledenadministratiepakket en hebben een collectief administratiekantoor dat je boekhouding, IB en btw-aangifte etc. verzorgt. Er is een mantelpolis waar franchiseondernemers van kunnen profiteren.

@work
Wij ondersteunen jou bij bedrijfscontacten en lead opvolging van mogelijke fit20 bedrijfsfitness klanten.

Franchise
fit20 is erkend lid van Nederlandse Franchise Vereniging (NFV).


Jouw competenties

 • Ondernemen

Jij wilt zelf je succes bepalen, door hard en slim te werken en je doelstellingen te halen. Je bent je eigen beste werknemer!

 • Klantgerichtheid

Iedere klant krijgt en houdt jouw volle aandacht. Je voelt je verantwoordelijk voor optimale trainingsresultaten en gezondheidseffecten.

 • Netwerken

Je voelt je als een vis in het water bij andere ondernemers. Je gunt anderen succes. Je begrijpt dat zelfstandig ondernemen alleen werkt door goede relaties met anderen.

 • Doorzetten

Je grijpt kansen aan als die zich voordoen. Maar als het even niet lukt ga je niet bij de pakken neerzitten. Je begrijpt dat alles wat de moeite waard is niet vanzelf gaat. Daar krijg je juist energie van!

 • Kunnen leren en samenwerken

Franchise ondernemen betekent dat je het voordeel hebt dat de formule al het leergeld betaald heeft: je stapt in een concept dat zich bewezen heeft. Je energie ga je dus niet stoppen in het wiel opnieuw uitvinden maar in 110% gebruik maken van de wielen die er zijn. Het mooie van franchising is dat je samen slimmer en sterker bent dan alleen.

 • Plannen en organiseren

Je werkt met een businessplan dat je wekelijks en maandelijks evalueert en waar nodig bijstelt. Je zorgt dat je trainingsagenda optimaal geclusterd is, zodat je je tijd efficiënt benut.

 • Precies zijn in administratie

Je houdt je ledenadministratie secuur bij zodat je altijd inzicht hebt in je omzet.

 • Coachend leidinggeven

Als je een goed gevulde of tweede studio ambieert dan ga je op termijn personal trainers aannemen en aansturen. Zij moeten precies dezelfde aandacht voor je klanten hebben als jij. Daar zorg jij voor.

Persoonskenmerken
Als fit20 franchiseondernemer moet je op een specifieke manier in je vel zitten. Wij zien de volgende persoonskenmerken bij onze succesvolle ondernemers:

 • Behoefte aan zelfstandigheid
 • Energie
 • Sociabiliteit
 • Risico nemen
 • Overwicht
 • Stressbestendigheid
 • Incasseringsvermogen
 • Flexibiliteit


Kun jij je herkennen in een aantal van de bovenstaande competenties en persoonskenmerken? Dan ben jij de aangewezen persoon om bij fit20 je eigen studio te starten!

Interesse in een afspraak?
Past fit20 bij jou? Vul dan je gegevens in via het online sollicitatieformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Kijk voor meer informatie op www.startenbijfit20.nl.

Wat vragen wij van jou?
Om binnen fit20 succesvol te ondernemen moet je specifieke competenties hebben óf je moet bereid zijn die te ontwikkelen. Daarnaast moet je een aantal jaren werkervaring hebben. Ondernemen vraagt al je aandacht dus je leefsituatie moet stabiel zijn en emotioneel moet je in balans zijn.

Je hebt een eigen inbreng (van jezelf of via familie) van 15.000 tot 20.000 euro. Het restant van de benodigde investering kan via crowdfunding worden gefinancierd.

Kun jij je herkennen in een aantal van de bovenstaande competenties en persoonskenmerken? Dan ben jij de aangewezen persoon om bij fit20 je eigen studio te starten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Banner Banner Banner