Banner Banner Banner

Vacatures

E-mail & Campagne Marketeer
Rotterdam
Fitness instructeur
Utrecht
Communicatie- en Marketingspecialist
Schiedam
Reserveringsmedewerker / financiƫle administratie
Amersfoort

Teamleider bij The Little Gym Haarlem

Organisatie:
The Little Gym Haarlem
Plaats:
Haarlem
Branche:
Gymnastiek
Functiegroep:
Teamleider
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Vast
Uren:
in overleg/divers
Einddatum Vacature:
31-01-2019

Teamleider bij The Little Gym Haarlem

The Little Gym Haarlem zoekt teamversterking!
Ben jij een enthousiast, sportief persoon, werk je graag met kinderen en ben je op zoek naar een geweldige (bij) baan die ook nog eens aansluit bij je opleiding? Dan is The Little Gym écht wat voor jou!

Wie zijn wij?
The Little Gym® Haarlem is onderdeel van een internationaal franchise netwerk met vestigingen over de hele wereld. Het nadrukkelijk niet-competitieve en op gymnastiek gebaseerde programma maakt gebruik van gymnastische toestellen, bewegingsactiviteiten, groepsspelletjes en muziek die kinderen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau stimuleren.

Wat zijn je taken?
Als teamleider bij The Little Gym® werk je met een klein team en geef je les aan kinderen tussen de 10 maanden en 12 jaar en hun ouders, volgens de lesmethodes van The Little Gym. Deze methode is ontwikkeld door professionals en staat bekend als één van de meest succesvolste beweegprogramma's ter wereld! Ook coördineer je onze verjaardagsfeestjes & vakantieprogramma’s.

Wat bieden wij?
Elke dag met plezier naar je werk. Een uitdagende werkomgeving. Bijzondere leermomenten en doorgroeimogelijkheden. The Little Gym is een goede leerschool op het gebied van ontwikkeling, sport, marketing & organisatie.

Wie zoeken wij?
De vacature is parttime (tot 32 uur, minder uren is ook mogelijk) en per direct. Beschikbare dagen zijn dinsdag, woensdag en/of vrijdag en één (halve) weekenddag. Een turn- en/of gymnastische achtergrond en ervaring met lesgeven aan kinderen is een pré. Heb je daarnaast ook nog goede kennis van de Engelse taal, ben je communicatief vaardig en woon je in Noord-Holland? Stuur dan snel je motivatie met foto en CV naar haarlem@thelittlegym.eu t.a.v. Natasja Broer.

Banner Banner Banner