Banner Banner Banner

Vacatures

Accountmanager
Heel Nederland
Goederenstroom medewerkers gezocht bij Decathlon Coolsingel
Zuid-Holland
Eigenaar Water Babies zwemschool
Heel Nederland
Payroll Manager
Amsterdam

Neem jij het stokje over?

Organisatie:
Esther Vergeer Foundation
Plaats:
Arnhem
Werkgebied:
Arnhem - heel Nederland
Branche:
Fondsen en goede doelen
Functiegroep:
Projectmedewerker/Projectmanager
Opleidingsniveau:
HBO/WO
Niveau:
Student
Dienstverband:
Stage
Uren:
24 tot 32 uur
Einddatum Vacature:
07-06-2018

Neem jij het stokje over?

Mitchel, Madelon en Kiki lopen tot en met juni dit jaar stage bij de Esther Vergeer Foundation, daarna geven ze het stokje over aan een nieuwe stagiair. Vanaf september hebben wij dan ook plaats voor een nieuwe, enthousiaste, ambitieuze stagiair.

 

Wil jij deel uit maken van het team dat ervoor zorgt dat elk kind met een lichamelijke beperking ‘gewoon’ kan sporten; net als ieder ander kind? 

 

62% Van de kinderen met een lichamelijke beperking geeft aan eenzaam te zijn. Wekelijks sporten bij een gewone vereniging zorgt ervoor dat je mee doet, dat je zelfstandiger en zelfredzamer wordt: Sport maakt je fysiek en mentaal sterker!

 

Dag in dag uit zorgen wij met het team van de Esther Vergeer Foundation aan het realiseren van deze ambitie. Dit doen we door meer dan 20 "Join the Club" projecten in Nederland en allerlei activiteiten en events. Join the Club van de Esther Vergeer Foundation zorgt ervoor dat de kinderen op de juiste plek bij de (tennis)vereniging terecht komen en men bij de vereniging er klaar voor is om lichamelijk gehandicapte kinderen op een plezierige, veilige manier een plaatsje bij de vereniging te geven. 

 

Als stagiair bij de Esther Vergeer Foundation werk je mee om nog meer Join the Club projecten te realiseren en organiseer je clinics en events die een bijdrage aan onze doelstelling geven.

Je bent dus een echte aanpakker, je kunt je goed inleven in andere mensen (van bestuurders van verenigingen tot kinderen met een lichamelijke beperking), je houdt van sport en gaat enthousiast aan de slag. Ben je ook nog een creatief en ambitieus; dan ben jij onze gedroomde kandidaat.

 

Banner Banner Banner