Banner Banner Banner

Vacatures

Traineeship Sportmanagement Kerkrade
Kerkrade
Traineeship Sportmanagement Rotterdam
Rotterdam
Traineeship Sportmanagement Den Haag
Den Haag
Personal coach
Amersfoort

Commercieel talent Apollo Amsterdam

Organisatie:
SportScoutz
Plaats:
Amsterdam
Werkgebied:
Amsterdam
Branche:
Sportmarketing
Functiegroep:
Marketingmedewerker/manager
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
19-01-2018

Commercieel talent Apollo Amsterdam

Ben jij gek op sport? Heb jij gevoel voor commercie? Heb je altijd al een baan in de sport willen hebben? Meldt je dan aan voor de Apollo Talent Day!

Op 25 januari is de allereerste Apollo Talent Day. Tijdens deze dag dagen we je uit om te laten zien dat jij alles in huis hebt wat er nodig is om een succesvol sportmarketeer te worden. Kom je deze dag als grootste talent uit de bus? Dan is dat traineeship van jou! Deze dag duurt ongeveer van 14:00 tot 18:00 uur. 

OVER APOLLO AMSTERDAM

Met 27 landstitels heeft het Amsterdams basketbal een rijke geschiedenis in Nederland. Sinds 2014 zijn we op weg terug naar die top. Met een combinatie van 5x5 en 3x3 basketbal hebben we het hele jaar topbasketbal met Europese en Olympische ambities.

Wij vechten voor de ontwikkeling van het Amsterdamse en Nederlandse basketbal en we zetten ons in voor de Amsterdamse community. We meten daarom ons succes niet alleen via sportief resultaat, maar ook aan de hand van maatschappelijke impact die we met onze projecten bewerkstelligen.

WAAR ZIJN WE NAAR OP ZOEK?

Wij zijn op zoek naar het volgende grote sportmarketing talent. Je hebt gevoel voor commercie, bent doelgericht en zelfstandig en hebt een eindeloze passie voor sport.

Profiel:

- Je bent (recent) afgestudeerd aan een HBO sportmarketing opleiding
- Je hebt een passie voor sport & commercie
- Je bent creatief en doelgericht
- Je kan als geen ander relaties opbouwen en onderhouden

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN?

Als jij als grootste talent uit de bus komt op de Apollo Talent Day dan win jij een betaalde traineeship van 6 maanden bij Apollo Amsterdam. In nauwe samenwerking met het bestuur en het commerciële team van Apollo Amsterdam ga je aan de slag met sales en marketing rondom de club.

LIJKT JE DIT GAAF?

Stuur dan je sollicitatie met cv en motivatie voor 19 januari via het sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Op maandag 22 januari krijg je van ons te horen of je bent uitgenodigd voor de Apollo Amsterdam Talent Day. Voor vragen neem contact op Sander Fonville. Rechtstreeks reageren naar Apollo Amsterdam wordt niet op prijs gesteld. 

We kijken uit naar je bericht!

Banner Banner Banner