Banner Banner Banner

Vacatures

Sport en spelactiviteiten begeleider
Eindhoven
Traineeship Sportmanagement Kerkrade
Kerkrade
Traineeship Sportmanagement Rotterdam
Rotterdam
Traineeship Sportmanagement Den Haag
Den Haag

Stagiair(e) Social Media

Organisatie:
Le Champion
Plaats:
Alkmaar
Werkgebied:
Noord Nederland
Branche:
Marketing/communicatie
Functiegroep:
Communicatie & PR medewerker
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Student
Dienstverband:
Stage
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
05-02-2018

Stagiair(e) Social Media

Zit jij dag en nacht op social media en weet jij alle ins en outs van Facebook, Instagram, Twitter en YouTube? Wil je stage lopen bij een geweldig bedrijf waar heel veel kansen liggen? Dan is dit wellicht wat voor jou!


Stageplaats en info
Het Marketing en Communicatie team van Le Champion verzorgt met groot enthousiasme alle externe communicatie voor Le Champion en al haar events. Dit team heeft een geweldige stageplek vrij in haar social media team voor de periode periode februari 2018 – juni 2018.

Profiel
Je bent een enthousiaste, leergierige, gedreven en enthousiaste persoon die social media ademt. Je bent communicatief vaardig en houdt ook in tijden van drukte het hoofd koel. Een goed gevoel voor humor is een absoluut vereiste en creativiteit is onmisbaar. Facebook, Instagram, Twitter, YouTube en overige kanalen hebben geen geheimen voor je. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en je houdt uiteraard van sport! Kun je ook nog Photoshoppen? Dan is dat zeker een pré!

Werkzaamheden
Als social mediabeheerder zorg je voor het dagelijks updaten van alle social mediakanalen, zoals Facebook, Instagram, Twitter en YouTube. Je post dagelijks berichten, foto’s en filmpjes op Facebook, Twitter en Instagram en je beantwoordt eventuele vragen van deelnemers.

Op de evenementen zelf ben je een belangrijk onderdeel van het social media team wat reportages maakt en verslag doet van het evenement.

Over Le Champion
Met ruim 17.000 leden en jaarlijks meer dan 250.000 deelnemers aan de sportevenementen is Le Champion één van de grootste sportverenigingen van Nederland. Door de enorme groei van evenementen is hiernaast Stichting Le Champion in het leven geroepen. Hier werken 28 professionals in samenwerking met 4.000 vrijwilligers jaarlijks aan grote én kleine sportevenementen op fiets-, wandel- en hardloopgebied. Bekende evenementen zijn de Dam tot DamloopTCS Amsterdam MarathonSaucony Egmond Halve MarathonRunner’s World Zandvoort Circuit RunLBL Ardennen ClassicRonde van Noord-HollandDam tot Dam Wandeltocht en Plus Wandel4daagse Alkmaar.

Solliciteren
Wil jij bij dit dynamische bedrijf werken? Houd je ervan je handen uit de mouwen te steken, werk je graag in een enthousiast en dedicated team en voldoe je aan het bovenstaande profiel? Stuur dan zo spoedig mogelijk je CV per email aan Stichting Le Champion t.a.v. de afdeling Marketing & Communicatie communicatie@lechampion.nl

Banner Banner Banner