Banner Banner Banner

Vacatures

International Development Coach
Rotterdam
(medisch) fitness instructeur
Beesd
Medewerker Evenementen
Utrecht
Sport en spelactiviteiten begeleider
Eindhoven

Ondernemende directeur (operationele zaken)

Organisatie:
Sportimpuls
Plaats:
Amersfoort
Branche:
Data, ICT en Software
Functiegroep:
Management/directie
Opleidingsniveau:
HBO/WO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
24 tot 32 uur
Einddatum Vacature:
22-01-2018

Ondernemende directeur (operationele zaken)

 

Vacature: Ondernemende directeur (operationele zaken) voor de Coöperatie Sportimpuls u.a.

 

Coöperatie Sportimpuls u.a.

 

zoekt een

Ondernemende directeur (operationele zaken)

Coöperatie Sportimpuls is de overkoepelende organisatie voor de volgende services:

 

Buurtsportcoaches
Wij leveren zowel de programmering als de feitelijke bemensing van lokale Buurtsportteams in het kader van de Brede Impuls. Gemeenten die de lokale cofinanciering anders willen organiseren of meer synergie nastreven binnen het uitvoeringsprogramma zijn bij ons aan het juiste adres. Wij zijn reeds actief binnen de gemeenten Nijkerk, Zeewolde, Utrechtse Heuvelrug, Zeist, Blaricum, Eemnes en Laren.

 

Advies, innovatie en detachering
Waar de visie en strategie een innovatieslag vereisen, zijn wij van toegevoegde waarde. Zowel gemeenten als landelijke sportorganisaties doen een beroep op onze ervaringskennis binnen het domein van sport, bewegen, onderwijs en preventie. In voorkomende gevallen leveren wij vakleerkrachten, verenigingsmanagers of sportbeleidsmedewerkers. Onze klanten variëren van onderwijsinstellingen tot gemeenten en sportorganisaties.

Wie zoeken wij?

Coöperatie Sportimpuls maakt een sterke groei door; daarom zoeken wij (tijdelijk) een ondernemende directeur om onze organisatie kwalitatief te versterken en toekomstbestending te maken. De opdracht bestaat uit het afbakenen van de huidige taken en verantwoordelijkheden, het beschrijven van de interne processen, gevolgd door het optimaliseren van de planning & control routine, financieel management en passende IT-­‐toepassingen.

 

Durf jij deze uitdaging aan en werk jij graag in een dynamische omgeving met collega ondernemers die net zo veel passie voor sport hebben als jij? Dan komen wij graag in contact met jou!

 

Aanvullende eisen:

-‐ HBO+ werk-­‐ en denkniveau

- Kennis van Excel, Snelstart, Teamwork en andere veel voorkomende softwarepakketten is een pré

-‐ Werk-­‐ of vrijwilligerservaring binnen het domein van sport en bewegen

-‐ Zelfstandig ondernemer/ZZP-­‐er of bereid dit te worden

‐ In bezit van eigen vervoer

 

Wat bieden wij?

Graag dagen wij jou uit samen met ons Coöperatie Sportimpuls uit te helpen bouwen, zodat jouw maandelijkse declaratie aangevuld kan worden met een substantieel percentage winstdeling. Je bent flexibel in het plannen van de benodigde werkzaamheden. Wel verwachten wij een minimale inzet van 28 uur per week, waarbij onze uitvalsbasis Amersfoort is. Projectperiode: in eerste instantie 6 maanden (januari t/m juni 2018), mogelijk te verlengen.

 

Interesse?

Stuur jouw CV en motivatie (brief of filmpje) voor 22 januari 2018 naar info@sportimpuls.nl Geschikte kandidaten nodigen wij uit voor een gesprek/pitch in de week van 29 januari 2018.

Banner Banner Banner